2016. július 29., péntek

Return

Sziasztok!


Kész lettem egy trilógia blogom, első kötetének trailerével, minek címe Return - Visszatérés.
A blog hamarosan nyitni fog, csak a dizi még tervezés alatt. Addig is, ha gondoljátok nézzétek meg, a videót, amit csatolok és a fülszöveget is, hogy érthető legyen  a trailer, amihez  direkt nem szerettem volna szöveget írni.

Gang Trilogy 1.

„Ez nem vers, hogy csak úgy véget érjen. „ – Polaroidok.

Sam és Katharine sosem volt egy pár. Gyakorlatilag, vagyis nyíltan nem.  Kapcsolatuk titok volt, egészen addig a napig, míg Sam be nem vallotta Kath-nek, hogy más lánnyal volt a gólyaavató napján.. Ezt elmondta a lánynak nemes egyszerűséggel, de mást nem vallott be. . Időközben beleszeretett a lányba. Sam a helyi nagymenő focista, a suli legmenőbb csávója, Kath viszont az ilyen történetek jól megszokott szürke kisegere.. Katharinet más sem csábít el, mint az írás, a művészet a szabadság, ugyanakkor egy valaki mellett lekötné az életét.. Samuel mindig is a kemény, belevaló  srác arcát mutatta a külvilágnak, de a lopott órák amiket Kath-el töltött, amikor önmagát adhatta Kathnek megváltoztatott mindent. Olyan, mintha a tűz és a víz találkozott volna, de a vég valahogy jól ért volna véget..vagyis majdnem jól. Kusza kapcsolatuk akkor lesz még bonyodalmasabb, amikor kiderül Samnek lehetősége lehet bocsánatot kérnie Katharine-től, és újra kezdeniük mindent titkok nélkül. A  lány visszatér a régi iskolába,megújultan és elszántabban, mint valaha. Vajon mi lesz a vég? Vajon Sam-nek így is kell, majd Kath szerelme? Vajon szép lesz minden? Vajon a két tini felvállalja önmagát? 

A klip és a történet teljesen az én ötletem, vinni szigorúan tilos! :) Ha szeretnél trailert rendelni, nyugodtan írj az email címemre, a Csillag-post által megadott szempontok szerint. Figyelem: egyszerre csak 2 rendelést fogadok el! :) 

További jó nyarat nektek, kis csillagok!
xxCatNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése